Ciranggém, Jatigedé, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ciranggém
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanJatigedé

Ciranggém nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatigedé, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg