Cirebongirang, Cirebon Selatan, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cirebongirang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCirebon Selatan

Cirebongirang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cirebon Selatan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.