Cisarua, Cisarua, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cisarua
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Cisarua

Cisarua nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cisarua, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg