Cisarua, Sukajaya, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cisarua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanSukajaya

Cisarua nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukajaya, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg