Ciseureuh, Régol, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kalurahan Ciseureuh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanRégol

Ciseureuh nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Régol, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.