Cisomang Kulon, Cikalong Wétan, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cikalong Wétan

Peta lokasi Kacamatan Cikalong Wétan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -Drs. Tono Nurpomo
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -Cisomang Kulon


Cisomang Kulon nyaéta hiji Désa di kacamatan Cikalong Wétan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.


 t·s·é 

Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung Kulon, Jawa Kulon

Kacamatan: Cikalong | Cipada | Ciptagumati | Cisomang Barat | Ganjarsari | Kanangasari | Mandalamukti | Mandalasari | Mekarjaya | Puteran | Rendé | Ténjolaut | Wangunjaya |

Gnome-home.svg