Citakan:Gambar petingan/10 2009

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mexican curious 01.jpg

Rupa-rupa bonéka tina bubur kertas di Masar Guanajuato, Méksiko. Pola jeung kelir nu warna-warni tur kadang pajeulit téh ciri seni tradisional bangsa Méksiko. Ieu téh tumali jeung alam pikiranana sabudeureun sihir, pati, jeung alam hayalna.

Sumber: Wikimedia Commons