Citakan:Gambar petingan/37 2014

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gelap jeung méga sirkular
Poto anu némbongkeun gelap jeung pola méga sirkular, ditempo ti Ékspédisi 20 ISS (International Space Station).
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...