Citakan:Gambar petingan/43 2011

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pikunya jeung gunung Chimborazo

Pikunya, hiji ti dua kamélid liar ti Amérika Kidul. Di tukangeunana katémbong gunung berapi anu perenahna pangluhurna sadunya, gunung Chimborazo, di Ékuador.

Sumber: Wikimedia Commons