Citakan:Infobox World Heritage Site

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
{{{Name}}}*
Loka Warisan Dunya UNESCO

{{{Image}}}
{{{imagecaption}}}
Nagara {{{State_Party}}}
Tipeu {{{Type}}}
Kriteria {{{Criteria}}}
Rujukan {{{ID}}}
Wewengkon {{{Region}}}
Koordinat {{{Coordinates}}}
Sajarah inskripsi
Inskripsi {{{Year}}}  (Sési teu kanyahoan)
Éksténsi {{{Extension}}}
Bahya {{{Danger}}}
* Ngaran saperti nu diterangkeun dina Daptar Warisan Dunya.
Wewengkon saperti nu diklasifikasikeun ku UNESCO.
Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Syntax[édit sumber]

{{Infobox World Heritage Site
|Name        = 
|Image       =  (optional)
|imagecaption=  (optional)
|State_Party = 
|Type        =
|Criteria    =
|ID          =
|Link        =  (optional) 
|Region      = 
|Coordinates =  (optional; use {{tl|coord}}) 
|Year        = 
|Session     =  (optional)
|Extension   =  (optional)
|Danger      =  (optional)
}}

Notes[édit sumber]

  • For Region, use the following UNESCO classifications:
Africa encompassing Sub-Saharan Africa
Arab States Northern Africa and the Middle East
Asia-Pacific Asia and Oseania
Europe and North America Eropa, Kanada, AS
Latin America and the Caribbean entire Western Hemisphere less Canada and USA

Coordinates[édit sumber]

Citakan:UF-hcard-coord

Microformat[édit sumber]

Citakan:UF-hcard-geo

Example 1[édit sumber]

Kathmandu Valley*
Loka Warisan Dunya UNESCO
Nagara Citakan:NEP
Tipeu Cultural
Kriteria iii, iv, vi
Rujukan 121
Wewengkon Asia-Pacific
Sajarah inskripsi
Inskripsi 1979  (Sési ka-3)
Éksténsi 2006
Bahya since 2003
* Ngaran saperti nu diterangkeun dina Daptar Warisan Dunya.
Wewengkon saperti nu diklasifikasikeun ku UNESCO.

This example has no image:

{{Infobox World Heritage Site
|Name        = Kathmandu Valley
|State_Party = {{NEP}}
|Type        = Cultural
|Criteria    = iii, iv, vi
|ID          = 121
|Region      = Asia-Pacific
|Year        = 1979
|Danger      = since 2003
|Extension   = 2006
}}

Example 2[édit sumber]

Kathmandu Valley*
Loka Warisan Dunya UNESCO

The Kathmandu Darbar Square
The Kathmandu Darbar Square
Nagara Citakan:NEP
Tipeu Cultural
Kriteria iii, iv, vi
Rujukan 121
Wewengkon Asia-Pacific
Sajarah inskripsi
Inskripsi 1979  (Sési ka-3)
Éksténsi 2006
Bahya since 2003
* Ngaran saperti nu diterangkeun dina Daptar Warisan Dunya.
Wewengkon saperti nu diklasifikasikeun ku UNESCO.

This example uses an image of width 270px:

{{Infobox World Heritage Site
|Name        = Kathmandu Valley
|Image       = [[Image:basantapurpalace.JPG|270px|The Kathmandu Darbar Square]]
|State_Party = {{NEP}}
|Type        = Cultural
|Criteria    = iii, iv, vi
|ID          = 121
|Region      = Asia-Pacific
|Year        = 1979
|Danger      = since 2003
|Extension   = 2006
}}

Example 3[édit sumber]

Kathmandu Valley*
Loka Warisan Dunya UNESCO

The Kathmandu Darbar Square
Nagara Citakan:NEP
Tipeu Cultural
Kriteria iii, iv, vi
Rujukan 121
Wewengkon Asia-Pacific
Sajarah inskripsi
Inskripsi 1979  (Sési ka-3)
Éksténsi 2006
Bahya since 2003
* Ngaran saperti nu diterangkeun dina Daptar Warisan Dunya.
Wewengkon saperti nu diklasifikasikeun ku UNESCO.

This example uses an infobox width of 20.8em with an image width of 230px:

{{Infobox World Heritage Site
|Name        = Kathmandu Valley
|infoboxwidth= 20.8em
|Image       = [[Image:basantapurpalace.JPG|230px|The Kathmandu Darbar Square]]
|State_Party = {{NEP}}
|Type        = Cultural
|Criteria    = iii, iv, vi
|ID          = 121
|Region      = Asia-Pacific
|Year        = 1979
|Danger      = since 2003
|Extension   = 2006
}}