Citakan:Mékanika klasik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Mékanika klasik

Hukum gerak Newton kadua
Jejer konci
Sajarah ...
Konsép dasar
Rohang · Waktu · Massa · Gaya
Énergi · Moméntum


Kotak ieu: temposawalaédit