Citakan:Téks warna/doc

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pamakéan[édit sumber]

{{téks warna
|ukuran=100
|kandel=bold
|rata=left
|téks=Eusi téks
}}
Eusi téks
Documentation icon Dokuméntasi citakan[jieun]

Tempo ogé[édit sumber]