Citamiang, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Citamiang

Peta lokasi Kacamatan Citamiang
Propinsi Jawa Kulon
Kota Sukabumi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citamiang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png