Citapén, Ciawi, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Citapén
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Ciawi

Citapén nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ciawi, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg