Citengah, Sumedang Selatan, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Citengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanSumedang Selatan

Citengah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sumedang Selatan, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg