Citeureup, Citeureup, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Citeureup
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCiteureup
Pamaréntahan
 • Nami KuwuBudi Mulyamin
Lega311 ha
Pangeusi+/- 7.100 jiwa

Citeureup nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Citeureup, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tempo ogé[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg