Citeureup, Citeureup, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Citeureup
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Citeureup
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu Budi Mulyamin
Lega 311 ha
Pangeusi +/- 7.100 jiwa

Citeureup nyaéta salasahiji désa di kacamatan Citeureup, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tempo ogé[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg