Citeureup, Dayeuhkolot, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Citeureup
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanDayeuhkolot

Citeureup nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Dayeuhkolot, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.