Ciwaringin, Ciwaringin, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Ciwaringin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCiwaringin

Ciwaringin nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciwaringin, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg