Ciwidéy, Ciwidéy, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Désa  Ciwidéy
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCiwidéy

Ciwidéy nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ciwidéy, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg