Cobék basréng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cobek Basreng nyaéta baso digoréng anu dibungbuan ku bungbu cobék. Carana mah basajan ukur ngaréndos gula beureum, céngék, jeung diuyahan saeutik.


Foodlogo2.svg