Cobék basréng

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Cobek Basreng nyaéta baso digoréng anu dibungbuan ku bungbu cobék. Carana mah basajan ukur ngaréndos gula beureum, céngék, jeung diuyahan saeutik.


Foodlogo2.svg