Cobék basréng

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Cobek Basreng nyaéta baso digoréng anu dibungbuan ku bungbu cobék. Carana mah basajan ukur ngaréndos gula beureum, céngék, jeung diuyahan saeutik.


Foodlogo2.svg