Cot Jeurat, Blang Pidie, Aceh Barat Daya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cot Jeurat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat Daya
KacamatanBlang Pidie

Cot Jeurat nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Blang Pidie, Kabupatén Aceh Barat Daya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Blang Pidie, Aceh Barat Daya


Gnome-home.svg