Cukuh Balak, Tanggamus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cukuh Balak
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténTanggamus
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.06.09
Désa/kalurahan-

Cukuh Balak nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanggamus, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanggamus Citakan:Cukuh Balak, Tanggamus