Curug, Cibaliung, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Curug
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCibaliung

Curug nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Cibaliung, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg