Curugbarang, Cipeucang, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Curugbarang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCipeucang

Curugbarang nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Cipeucang, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg