Cut Nyong, Bandar Baru, Pidie Jaya

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Cut Nyong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie Jaya
KacamatanBandar Baru

Cut Nyong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bandar Baru, Kabupatén Pidie Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bandar Baru, Pidie Jaya


Gnome-home.svg