Lompat ke isi

Démonim

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Démonim atawa gentilik mangrupa kecap nu digunakeun pikeun populasi hiji wewengkon.

Basa Inggris miboga loba cara pikeun nyieun démonim, kawas kalawan nambihkeun sufiks dina ahir kalimah, conto:

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wiktionary logo
Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap