Daboih, Bandar Baru, Pidie Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Daboih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie Jaya
KacamatanBandar Baru

Daboih nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bandar Baru, Kabupatén Pidie Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bandar Baru, Pidie Jaya


Gnome-home.svg