Dagang Setia, Manyak Payed, Aceh Tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dagang Setia
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tamiang
KacamatanManyak Payed

Dagang Setia nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Manyak Payed, Kabupatén Aceh Tamiang, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Manyak Payed, Aceh Tamiang


Gnome-home.svg