Dahana, Gunungsitoli Idanoi, Gunungsitoli

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dahana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaGunungsitoli
KacamatanGunungsitoli Idanoi

Dahana nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunungsitoli Idanoi, Kota Gunungsitoli, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Gunungsitoli Idanoi, Gunungsitoli


Gnome-home.svg