Dahana Hiligodu, Namohalu Esiwa, Nias Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Dahana Hiligodu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanNamohalu Esiwa

Dahana Hiligodu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Namohalu Esiwa, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Namohalu Esiwa, Nias Kalér


Gnome-home.svg