Damaritang, Silou Kahean, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Damaritang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanSilou Kahean

Damaritang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Silou Kahean, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Silou Kahean, Simalungun


Gnome-home.svg