Dame Raya, Raya, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dame Raya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanRaya

Dame Raya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Raya, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Raya, Simalungun


Gnome-home.svg