Danamulya, Plumbon, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Danamulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanPlumbon

Danamulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Plumbon, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg