Lompat ke isi

Daniel Rutherford

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Daniel Rutherford mangrupa saurang kimiawan Skotlandia, dokter jeung ahli botani anu babar dina 3 November 1749 jeung maot dina tanggal 15 Desember 1819.[1] Rutherford kasohor salaku élmuwan nu manggihan gas nitrogén jeung maksimum jeung minimum térmométer.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b (en)Daniel Rutherford Archived 2016-04-24 di Wayback Machine (diakses ping 2 November 2015)