Daniela Mercury

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Daniela Mercury

Daniela Mercuri de Almeida (gumelar di Salvador, Brasil, 28 Juli 1965; umur 54 taun) atawa nu leuwih kasohor ku sebutan Daniela Mercury nyaéta saurang musisi. [rujukan?]


Replace this image male.svg