Daptar Présidén Uzbékistan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Daptar Présidén Uzbékistan

No. Ngaran Gambar Mimiti ngajabat Ahir jabatan Partéy
1 Islom Karimov Islam Karimov (cropped).jpg 1991 Ayeuna[1] O'ZLIDEP

Cutatan suku[édit | édit sumber]

  1. Jabatanna kuduna mah réngsé dina 2005, ti dipanjangan liwat réferéndum nepi ka 2007.


Nulis.jpg