Islam Karimov

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Islom Abdug‘aniyevich Karimov
Ислам Абдуганиевич Каримов
Présidén Républik Uzbékistan ka-1
Masa jabatan
31 Agustus 1991
(Pajabat Présidén nepi ka 22 Januari 2008) – Ayeuna
Saméméhna Euweuh
Sanggeusna Keur ngajabat
Katerangan lian
Gumelar 30 Januari 1938
Samarkand, RSS Uzbék, Uni Soviét
Pupus 2 September 2016 (aged 78)
Kabangsaan Uzbékistan Uzbékistan
Partéy pulitik OKP
(saméméh 1991)
FMDP
(1991-2007)
O’ZLIDEP
(ti 2007)
Pameget/istri Tatyana Akbarovna Karimova

Islom Abdug‘aniyevich Karimov (dina basa Uzbék Kiril: Ислом Абдуғаниевич Каримов ; dina basa Rusia: Ислам Абдуганиевич Каримов Islam Abduganiyevich Karimov) lahirmati|Samarkand, RSS Uzbék, Uni Soviét 30/1/1938- 2 September 2016) nyaéta Présidén Uzbékistan ayeuna nu ngajabat ti 1991. [rujukan?]

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Saméméhna
Rafik Nishanov
Sékretaris Jéndral Partéy Komunis RSS Uzbék
1989 – 1991
Sanggeusna
partéy dibubarkeun
Saméméhna
Euweuh
Présidén Uzbékistan
1991 – Ayeuna
Sanggeusna
Keur Ngajabat


Replace this image male.svg