Daptar Satelit Indonésia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Di handap ieu nyaéta daptar satelit-satelit milik Indonésia anu geus atawa baris diapungkeun.

Milik Telkom[édit | édit sumber]

Telkom geus ngapungkeun satelitna saprak taun 1968.

  1. Palapa A1
  2. Palapa A2
  3. Palapa B1
  4. Palapa B2
  5. Palapa B2p (diapungkeun dina tanggal 29 Maret 1987)
  6. Palapa B2r (diapungkeun dina tanggal 13 April 1990)
  7. Palapa B4 (diapungkeun ku Bungin 2 dina tanggal 14 Méi 1992; lekasan dina bulan Méi 2003)
  8. Telkom-1 (diapungkeun ku Ariane V118 dina tanggal 12 Agustus 1999)
  9. Telkom-2

Milik Satelindo[édit | édit sumber]

Nu séjénna[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]