Lompat ke isi

Darangdan, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Darangdan
Peta
Peta lokasi Kacamatan Darangdan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténPurwakarta
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.14.06

Darangdan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]