Daratan Ratu Maud

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Dronning Maud Land
Daratan Ratu Maud
Bandéra Daratan Ratu Maud
Location of Daratan Ratu Maud
Lokasi  Daratan Ratu Maud  (beureum ngora)

di Antartika  (kulawu)

Pamaréntah Wewengkon depéndensi
 -  Raja/Ratu Harald V
 -  Administrasi Departemén Hubungan Kutub
Depéndensi Norwégia
 -  Dianéksasi 14 Januari 1939 
 -  Depéndensi 21 Juni 1957 
 -  Sistim Traktat Antartika 23 Juni 1961 
Aréa
 -  Total 2700000 km² 
mil² 

Daratan Ratu Maud (Basa Norwégia: Dronning Maud Land) nyaéta hiji wewengkon (kl. 2,7 yuta kilométer pasagi [1 yuta mil pasagi][1] di Antartika. Wewengkon ieu diklaim salaku hiji wewengkon depéndensi[2] ku Norwégia. Wewengkon ieu aya antawis 20° imbit kulon jeung 45° imbit wétan, antawis Wewengkon Antartika Britania jeung Wewengkon Antartika Australia.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Catetan jeung rujukan[édit | édit sumber]

Bibliograpi[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Antarctica navbox


LocationAntarctica.png