Méter pasagi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Méter pasagi (disingket m2) mangrupakeun satuan aréa ukuran panjang 1 méter jeung lébar 1 méter.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


Nuvola apps kruler.png