Méter pasagi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Méter pasagi (disingket m2) mangrupa satuan aréa ukuran panjang 1 méter jeung lébar 1 méter.

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Nuvola apps kruler.png