Darwati, Rancasari, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Darwati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanRancasari

Darwati nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Rancasari, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg