David Kurnia Albert

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
David Kurnia Albert
Nami keur lahir David Kurnia Albert Dorfel
Gumelar Indonésia Bandung, Jawa Barat, Indonesia
11 Juli 1981 (1981-07-11) (yuswa 38)
Pacabakan Musisi
Panyerat Lagu
Taun aktif 2006 - kiwari
Salaki/pamajikan Gracia Indri
(28 Desember 2014 - kiwari)
Sepuh Didi Albert Dorfel (bapa)
Raden Sukarni Satjadibrata (indung)
Ramatloka www.noah-site.com

David Kurnia Albert Dorfel (gumelar di Bandung, Jawa Barat, 11 Juli 1981; umur 38 taun) nyaéta salah saurang pemaén keyboard personél ti grup musik Noah.