Dawuan, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Dawuan

Peta lokasi Kacamatan Dawuan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Camat -
Lega 23,8 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Dawuan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png