Dina Kalangkang Panjara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dina Kalangkang Panjara  
Panulis Ahmad Bakri
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2002

Dina Kalangkang Panjara nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Ahmad Bakri. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2002 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg