Distilasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Alat Paranti Nga Distilasi

Distilasi mangrupa téhnik di mana dua atawa leuwih zat nu boga titik golak nu béda bisa dipisahkeun.[1] Hiji conto, cai tawar bisa dibeunangkeun tina cai laut (cai nu ngandung uyah) ku prosés déstilasi.[1] Nalika cai laut dipanaskeun, cai robah jadi hawa nu bisa di kondénsasikeun jeung ditéwak.[1] Uyah dina cai laut tetep tinggaleun ti tukang.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d (id)Pengertian Destilasi (diakses ping 4 November 2015)


Nulis.jpg