Distilasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Alat Paranti Nga Distilasi

Distilasi mangrupa téhnik di mana dua atawa leuwih zat nu boga titik golak nu béda bisa dipisahkeun.[1] Hiji conto, cai tawar bisa dibeunangkeun tina cai laut (cai nu ngandung uyah) ku prosés déstilasi.[1] Nalika cai laut dipanaskeun, cai robah jadi hawa nu bisa di kondénsasikeun jeung ditéwak.[1] Uyah dina cai laut tetep tinggaleun ti tukang.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d (id)Pengertian Destilasi (diakses ping 4 November 2015)


Nulis.jpg