Divisi Rangpur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Divisi Rangpur

রংপুর বিভাগ
Lokasi Divisi Rangpur di Bangladés
Lokasi Divisi Rangpur di Bangladés
Nagara Bandéra Bangladés Bangladés
Lega
 • Total 16,320.26 km2 (6,301.29 sq mi)
Pangeusi
 (Sénsus 2011)
 • Total 16.412.287
 • Kapadetan 975/km2 (2,530/sq mi)
Zona wanci UTC+6 (BST)

Divisi Rangpur (Basa Benggala: রংপুর বিভাগ) nyaéta salah sahiji divisi di Bangladés. 25-1-2010 Baheulana, divisi ieu mangrupa 8 distrik di bagian kalér Divisi Rajshahi, nu teras dipisahkeun saprak 25 Januari 2010. Divisi Rangpur miboga 8 distrik: Rangpur,[1] Dinajpur, Kurigram, Gaibandha, Nilphamari, Panchagarh, Thakurgaon, sarta Lalmonirhat.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Maps and Population figures "Rangpur", travelsradiate, diaksés 2 Januari 2011.