Dolok Batu Nanggar, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Dolok Batu Nanggar

Peta lokasi Kacamatan Dolok Batu Nanggar
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Simalungun
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Dolok Batu Nanggar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Simalungun Citakan:Dolok Batu Nanggar, Simalungun


Nuvola filesystems folder home.png