Dolok Manampang, Dolok Masihul, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dolok Manampang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Serdang Bedagai
Kacamatan Dolok Masihul

Dolok Manampang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Masihul, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Dolok Masihul, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg