Dolok Manampang, Dolok Masihul, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dolok Manampang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanDolok Masihul

Dolok Manampang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Masihul, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Dolok Masihul, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg