Dolok Mariah, Dolok Silau, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dolok Mariah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanDolok Silau

Dolok Mariah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Silau, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Dolok Silau, Simalungun


Gnome-home.svg